Glad midsommar!

hoppas alla får en trevlig midsommar med massa sol och jordgubbar,
för min del blev det inte midnattsolfestival i Vilhelmina, hade varit roligt att åkt dit för att titta eftersom några kompisar ska köra där, men istället blir det att fixa med bilen försöka hitta en ny kaross och rikta bilen eftersom hela skiten är ihopvikt!
glad midsommar !











MIDNATTSOLFESTIVALEN?

Vill verkligen åka till Vilhelmina och köra nu i helgen då det är midsommar, synd bara att bilen nästan är ihopvikt  och att jag råkade skjuta motorn och växellådan ungefär 3 cm så bilen inte startar.
Märkte det i B-finalen på 2-dagars då jag skulle köra in i depån då hela växellådan pajjade och sen dess funkar inte backen så det blir nog inget i helgen trots allt, men jag satsar på föllinge.



ajaj min lilla bil... hoppas det går att fixa.


Mer bilder från lördagscupen på Lungre

Glömde några bilder från lördagen på 2-dagars. Nästan alla både förare och publik tippade regn men så blev det inte vilket var tur :)































































































































Bilder från mekonomencup


















































B-Final Juniorer.

C-Final Seniorer





























































































renovering

HEMSIDAN ÄR UNDER RENOVERING SNART NORMAL OCH SNYGG IGEN!


välkommen

hej och välkommen till min Therese Beckmans folkrace sida , här kommer det skrivas om prylar, lite roliga saker om folkrace och bilder från tävlingar som jag har besökt för en mestadels i jämtlandstrakten eftersom jag är bor i Östersund, har ni bilder eller något ni vill få skrivit på sidan så hör av er.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0